• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Adele hastalığını açıkladı! 'Kısmen sağır kaldım'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Adele hastalığını açıkladı! 'Kısmen sağır kaldım' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 60 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Adele hastalığını açıkladı! 'Kısmen sağır kaldım'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

671f1183d2212910a9e9d1fe.jpg

Grammy ödüllü şarkıcı Adele, zorlu bir tedavi süreci olan ve nadir bir su bakterisinin neden olduğu hastalık yüzünden 'kısmen' sağır kaldığını açıkladı.

İngiliz şarkıcı, "doğumdan daha kötü" olarak nitelendiği rahatsızlığı hakkında konuştu.

671f0fd3d2212910a9e9d1f4.jpg

"BU ÇOK KORKUNÇ"

Bir çocuk annesi Adele, Las Vegas'taki Caesars Palace'taki sahne performansı esnasında sağlık sorununu, "Kulak enfeksiyonum var ve bu çok korkunç. Daha önce hiç böyle bir hastalık yaşamadım. Bu şimdiye kadar başıma gelen en acı verici şeydi. Doğumdan daha kötüydü" diye anlattı.

671f1006d2212910a9e9d1f7.jpg

"TEDAVİSİ ÇOK ZOR"

Adele konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

SON KONSERİ KASIM AYINDA

16 Grammy ödüllü şarkıcı, 'Weekends With Adele' adlı gösterisinin ardından bir süre sahnelere ara vereceğini açıklamıştı. 2022'nin son aylarından beri Las Vegas'ta sahne alan şarkıcı, 23 Kasım'da son konserini verecek.

671f1092d2212910a9e9d1fb.jpg

Adele müziğe ara veriyor! 'Başka şeylerle uğraşmak istiyorum'
Avrupa’ya dönüşü muhteşem oluyor

Üst Alt