• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Aday Haberleri: MasterChef Türkiye'de 5. ve 6. eleme adayı kimler oldu? Adana kebabına limon sıkılır mı?

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Aday Haberleri: MasterChef Türkiye'de 5. ve 6. eleme adayı kimler oldu? Adana kebabına limon sıkılır mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 32 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Aday Haberleri: MasterChef Türkiye'de 5. ve 6. eleme adayı kimler oldu? Adana kebabına limon sıkılır mı?
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

6712c3b3d2212910a9e9a745.jpg

Masterchef bu haftanın dış çekim oyununu Adana'da yaptı. Şefler yarışmacılardan Yüksük Çorbası, Peynirli Sıkma, Sarımsaklı Köfte, Adana Kebap ve Taş Kadayıf istedi. Emre'nin kebabı tavada pişirmesi Mehmet Şef'in gözünden kaçmadı. Adana Kebabı'na limon sıkılır mı, sıkılmaz mı tartışması yine damga vurdu. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

6712c448d2212910a9e9a74c.jpg

Mehmet Şef, "Ben dedim ki limon sıkılmaz. Ondan sonra tabii Tayyar abi, Bedri usta gibi kişiler sağ olsunlar dediler ki limon sıkılır ama bir kesim de dedi ki turunç sıkılır." dedi. Somer Şef de, "Abi limon varsa limon sıkılır tabi, turunç varsa da turunç sıkılır" diyerek yorumlara katıldı.

Aleyna Kalaycıoğlu'ndan yeni pozlar! Acun Ilıcalı'nın eşi kayıtsız kalmadı

6712c41fd2212910a9e9a74a.jpg

Kırmızı Takım'da Emre'nin Adana Kebabı tavada pişirmeye çalışması Mehmet Şef'in gözünden kaçmadı. Şef herkesin dikkatini çekip, "Böyle bir gün görmek istemiyorum. Adana Kebabı, Adana'da tavada pişiyorlar" diyerek tepkisini gösterdi.

6712c3ced2212910a9e9a747.jpg

Dokunulmazlık oyununu kazanan mavi takım oldu

Sihirli Annem'in eski oyuncuları buluştu! Zuhal Topal'dan sürpriz ziyaret

Üst Alt