• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

"Adam neler yaptı, hala Aboubakar diyorlar"

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan \"Adam neler yaptı, hala Aboubakar diyorlar\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 82 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı \"Adam neler yaptı, hala Aboubakar diyorlar\"
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Tivibu ekranlarında konuşan Tümer Metin, Aboubakar konusu ile ilgili olarak, "Aboubakar konusu biraz karışık bir konu. Benim içim çok köpürmüş durumda Aboubakar'a, o yüzden yorum yapmak istemiyorum. Bir tarafım da seviniyor bunları gördükçe. Biz dayağı yedik ya senelerce Fenerbahçe'ye gittik diye, adam neler yaptı ya... Çıkıp hala Aboubakar falan diyorlar. Seni şampiyonluk yolunda yarı yolda bıraktı gitti, hocan söyledi senin hocan! Ayrıldıktan sonra Candaş Tolga'da adam söyledi, o takımın hocası söyledi. Bizi yalnız bıraktı dedi, inanmıyorum dedi sakatlığına. O adam geldi, şimdi yine sorun yaşıyorsun. Ben Aboubakar konusunun kapanması gerektiğini düşünenlerdenim." ifadelerini kullandı. Duhuliye.com

Üst Alt