• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Ablasını kaybeden Sevim Emre'den duygusal paylaşım! 'Rabbim seni korusun'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Ablasını kaybeden Sevim Emre'den duygusal paylaşım! 'Rabbim seni korusun' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Ablasını kaybeden Sevim Emre'den duygusal paylaşım! 'Rabbim seni korusun'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

674814380e175e36031e483e.jpg

Usta sanatçı Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre, 1963 yılında katıldığı güzellik yarışmasında birinci seçilmiş, ardından oyunculuk kariyerine adım atmıştı.

Güzellik yarışmalarında elde ettiği başarıyla dikkatleri üzerine çeken Sevim Emre, sinema kariyerine geçiş yapmıştı. Sevim Emre, 1974 yılından bu yana usta sanatçı Orhan Gencebay ile beraberliklerini büyük bir uyum ve mutluluk içinde sürdürüyor.

'Kedi Kadın'dan şaşırtan açıklama! 'Hiç estetik olmadım, botokstan nefret ediyorum'

4 gün önce ablasını kaybetme acısı yaşayan Sevim Emre'den duygusal bir paylaşım geldi. Instagram hesabından paylaşım yapan Sevim Emre, "Tüm acılara senin şefkatin sevginle göğüs geriyorum. Rabbim seni korusun başımdan eksik etmesin Orhanım." dedi.

Çocuklarının isimleri belli oldu mu? 'Benim görevim eşimi mutlu etmek'

674813020e175e36031e4823.jpg

Üst Alt