• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

3. Şenol Güneş dönemi

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde TrabzonSpor kategorisinde Linux tarafından oluşturulan 3. Şenol Güneş dönemi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 46 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı TrabzonSpor
Konu Başlığı 3. Şenol Güneş dönemi
Konbuyu başlatan Linux
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Linux

Emektar Üye
Web sitesi
www.uguragdas.com.tr
İsim
Uğur
Memleket
75 ARDAHAN
Takım
Galatasaray
Burç
Aslan
Mesleği
Konut Yönetim Müdürü

İtibar:

Geçtiğimiz günlerde Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor'da 3. Şenol Güneş dönemi başladı. Trabzonspor, teknik direktörlük görevine Şenol Güneş'in getirildiğini açıkladı. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada ''Birlikte başaracağız, yeniden tarih yazacağız. Evine tekrar hoş geldin Şenol Güneş'' ifadeleri kullanıldı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da Şenol Güneş ile ilgili bir açıklamada bulundu. Doğan yaptığı açıklamada ''Pazartesi günü gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantımızda üç isim üzerinde enine boyuna tartıştık. Takımımızın güçlü bir iskeleti var ve Süper Lig maratonunun henüz başındayız. Bütün bunları üst üste koyunca hedeflerimize daha tecrübeli bir hoca ile varabileceğimize inandık ve efsanemiz Şenol Güneş ile bugün itibarıyla anlaşma sağladık. Trabzonspor’umuzun hemen hemen her başarısında yer alan, teknik adamlığı döneminde şampiyonluk kazandırmış, bizim gibi düşünen, bizim gibi inanan ve tamamen ‘bizden biri’ olan Şenol Güneş hocamıza ‘yuvana yeniden hoş geldin’ diyorum'' ifadelerini kullandı. Üçüncü kez Trabzonspor'da teknik direktörlük görevi yapacak olan Şenol Güneş, Süper Lig'de ilk olarak eski takımı Beşiktaş ile karşılaşacak. Trabzonspor'da 4 farklı dönemde teknik adamlık yapan Şenol Güneş, son olarak 2012/13 sezonunda takımın başından ayrılmıştı. Tecürbeli çalıştırıcı ayrıca bordo-mavili ekipte üç farklı dönemde 4 kupa kazanmayı başarmıştı.

Üst Alt