• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

2025 ATA AÖF bütünleme sınavı tarihi: ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman?

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan 2025 ATA AÖF bütünleme sınavı tarihi: ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 26 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı 2025 ATA AÖF bütünleme sınavı tarihi: ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman?
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan EbrulimMm_88

İtibar:

2025 ATA AÖF bütünleme sınavı tarihi: ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman?

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (ATA AÖF) güz dönemi final sınavlarının geride kalmasının ardından şimdi de bütünleme sınavlarının tarihi gündemde. Öte yandan Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (ATA AÖF) sınav takvimi paylaşılmıştı. Bütünleme sınavları üç oturumda tamamlanacak. Peki, ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman?

SLq9bD0oQ0CbpQ6b9r1e1Q.jpg

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (ATA AÖF) 2024-2025 güz dönemi bütünleme sınav tarihleri belli oldu. Takvim doğrultusunda ATA AÖF bütünleme sınavları Şubat ayı içerisinde yapılacak. ATA AÖF bütünleme sınavı giriş belgesi ATA AÖF internet adresinden sorgulanabilecek. İşte, Güz dönemi bütünleme takvimi...
DBqtURKhR0-k0vNtt1ny7A.jpg

ATA AÖF bütünleme sınavları, 15-16 Şubat 2025 tarihlerinde yapılacak.1. oturum saat 09.30'da, 2. oturum saat 14.00'da, 3. oturum ise saat 15.00'da başlayacak.
j8fw2aNqmk6-yCLVOZmZlA.jpg

15-16 Şubat 2025 tarihlerinde gerçekleşecek olan Bütünleme Sınavı giriş belgeleri obs.atauni.edu.tr üzerinden alınacak.Sayfada yer alan duyurular kısmından giriş belgenize ulaşabilirsiniz.Atatürk Üniversitesi AÖF sınav giriş belgesi obs.atauni.edu.tr üzerinden sorgulanabilecek. Adaylar sınav giriş belgesi ile beraber sınavın düzenleneceği okulun adı, açık adresi, salon, sıra numarası ve sınav kurallarına ulaşabilecek.

Üst Alt