• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

2024 YKS sınavı ne zaman? Gözler ÖSYM üniversite sınavı tarihinde

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan 2024 YKS sınavı ne zaman? Gözler ÖSYM üniversite sınavı tarihinde başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 293 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı 2024 YKS sınavı ne zaman? Gözler ÖSYM üniversite sınavı tarihinde
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06
Katılım
6 Eki 2023
Mesajlar
35,895
Tepkime puanı
1
Puanları
0

İtibar:

2024 YKS sınavı ne zaman? Gözler ÖSYM üniversite sınavı tarihinde

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için tarih araştırmaları başladı. Lise son sınıf öğrencileri, 2024 YKS için hazırlıklarını sürdürmeye devam ederken bir yandan da sınavın net tarihini araştırmaya başladı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2024 YKS tarihinin açıklanması bekleniyor. Peki, YKS ne zaman yapılacak?

2024 YKS sınav tarihi, lise son sınıfta okuyan ve güzel bir üniversitede eğitim alma hayali kuran öğrencilerin gündeminde yer alıyor. ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavı, öğrencilerin üniversitelere yerleşmesinde rol oynayacak. Peki, 2024 YKS sınavı ne zaman? 2024 YKS NE ZAMAN? 2024'de düzenlenecek YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT) YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) oturumlarının tarihleri henüz belli değil. Geçmiş yıllar baz alındığında oturumların Haziran ayının son haftası yapılacağı tahmin ediliyor.
YEYu1cbBwk6ZbGaZTSdF9g.jpg
ÖSYM SINAV TAKVİMİ İLE BELLİ OLACAK ÖSYM'nin 2024 takvimini Ekim ya da Kasım ayında ilan etmesi ile YKS oturumlarına ait sınav ve başvuru tarihlerinin de netleşmesi bekleniyor. Bu kapsamda bilgiler geldilkçe haberimizde yer vereceğiz.
 
Üst Alt