• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

2024 YKS ne zaman, hangi ayda yapılacak?Gözler ÖSYM üniversite sınavı tarihlerinde

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan 2024 YKS ne zaman, hangi ayda yapılacak?Gözler ÖSYM üniversite sınavı tarihlerinde başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 264 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı 2024 YKS ne zaman, hangi ayda yapılacak?Gözler ÖSYM üniversite sınavı tarihlerinde
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Katılım
9 May 2023
Mesajlar
30,315
Tepkime puanı
20
Puanları
38
Cinsiyet
vtEvVy
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

2024 YKS ne zaman, hangi ayda yapılacak?Gözler ÖSYM üniversite sınavı tarihlerinde

2024 yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ne zaman yapılacağı, sınava girecek olan öğrenciler tarafından sorgulanıyor. Sınav öncesi hazırlıklarına devam eden öğrenciler, güzel bir üniversite kazanmak için çalışmalarını sürdürüyor. Peki, 2024 YKS ne zaman, hangi ayda yapılacak?

Üniversite sınavının önümüzdeki yıl hangi tarihte yapılacağına yönelik araştırmalar sorgulanmaya başladı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayımlanacak olan 2024 YKS takvimi merak ediliyor. Peki, YKS ne zaman yapılacak? 2024 YKS NE ZAMAN? 2024'de düzenlenecek YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT) YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) oturumlarının tarihleri henüz belli değil. Geçmiş yıllar baz alındığında oturumların Haziran ayının son haftası yapılacağı tahmin ediliyor. ÖSYM SINAV TAKVİMİ İLE BELLİ OLACAK ÖSYM'nin 2024 takvimini Ekim ya da Kasım ayında ilan etmesi ile YKS oturumlarına ait sınav ve başvuru tarihlerinin de netleşmesi bekleniyor. Bu kapsamda bilgiler geldilkçe haberimizde yer vereceğiz.
 
Üst Alt