• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

2024 KPSS ne zaman? İşte 2024 Lisans - Önlisans ve Ortaöğretim KPSS tarihlerinde son durum

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde Linux tarafından oluşturulan 2024 KPSS ne zaman? İşte 2024 Lisans - Önlisans ve Ortaöğretim KPSS tarihlerinde son durum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 271 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı 2024 KPSS ne zaman? İşte 2024 Lisans - Önlisans ve Ortaöğretim KPSS tarihlerinde son durum
Konbuyu başlatan Linux
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

Linux

Emektar Üye
Katılım
5 Şub 2022
Mesajlar
3,512
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Konum
istanbul
Web sitesi
www.uguragdas.com.tr
İsim
Uğur
Cinsiyet
vtEvVy
Memleket
75 ARDAHAN
Takım
Galatasaray
Burç
Aslan
Mesleği
Konut Yönetim Müdürü

İtibar:

2024 KPSS ne zaman? İşte 2024 Lisans - Önlisans ve Ortaöğretim KPSS tarihlerinde son durum

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) Lisans - Önlisans ve Ortaöğretim oturumlarının 2024 tarihleri şimdiden gündemde. Söz konusu sınavların gelecek yıl ne zaman yapılacağı memur adaylarınca sorgulanıyor. Peki, 2024 KPSS ne zaman?

CDhwzjAn3UGLpsZWyB2Kyg.jpg

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM) düzenlediği KPSS'nin gelecek yılki başvuru ve oturum tarihleri, farklı düzeylerden mezun binlerce memur adayınca merak ediliyor. KPSS'nin önlisans ve ortaöğretim oturumları iki yıl ara ile lisans oturumları ise her yıl düzenleniyor. İşte, 2024 KPSS takvimine dair son bilgiler...
puKPR0zG2keCsFbhj3I5uQ.jpg

KPSS'nin 2024 oturum ve başvuru tarihleri henüz belli olmadı.Söz konusu tarihlerin, ÖSYM tarafından ilan edilecek 2024 sınav takvimi ile kesinlik kazanması bekleniyor.Bu kapsamda bilgiler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.
v6rkccwpTUun4npgMbDy8A.jpg

Kamu kurum ve kuruluşlarının bazı kadro ve pozisyonlarına, “Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik” hükümleri uyarınca ÖSYM tarafından yerleştirme yapılmaktadır.Yukarıda sözü edilen Yönetmeliğin 2. maddesinde, kamu görevlerine ilk defa atama yapılacak kadrolar A Grubu Kadrolar ve B Grubu Kadrolar olmak üzere ikiye ayrılmıştır.
 
Üst Alt