• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

2023 KPSS ÖABT soruları ve cevapları yayımlandı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde Linux tarafından oluşturulan 2023 KPSS ÖABT soruları ve cevapları yayımlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 96 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı 2023 KPSS ÖABT soruları ve cevapları yayımlandı
Konbuyu başlatan Linux
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

Linux

Emektar Üye
Katılım
5 Şub 2022
Mesajlar
3,512
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Konum
istanbul
Web sitesi
www.uguragdas.com.tr
İsim
Uğur
Cinsiyet
vtEvVy
Memleket
75 ARDAHAN
Takım
Galatasaray
Burç
Aslan
Mesleği
Konut Yönetim Müdürü

İtibar:

2023 KPSS ÖABT soruları ve cevapları yayımlandı

2023-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), 2023-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi'nin (ÖABT) temel soru kitapçıkları ile cevap anahtarlarının erişime açıldığını bildirdi. ÖSYM'den yapılan açıklamada, bugün ÖABT'nin temel soru kitapçıkları ile cevap anahtarlarının (her test için yüzde 10), https://ais.osym.gov.tr bağlantısından erişime açıldığı belirtildi. Sınava başvuran adayların, temel soru kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına ÖSYM'nin internet adresinden, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle ulaşabileceği kaydedildi.

SORU KİTAPÇIKLARINA ERİŞMEK İÇİN TIKLAYIN Açıklamada, temel soru kitapçığı görüntüleme sürecinin 16 Ağustos saat 23.59'da sonlanacağı ifade edilerek, "Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz." uyarısı yapıldı.
 
Üst Alt