• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

1. Dönem karne günü ne zaman? Sömestr tatili ne zaman başlayacak?

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan 1. Dönem karne günü ne zaman? Sömestr tatili ne zaman başlayacak? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 98 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı 1. Dönem karne günü ne zaman? Sömestr tatili ne zaman başlayacak?
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

İtibar:

1. Dönem karne günü ne zaman? Sömestr tatili ne zaman başlayacak?

2023-2024 eğitim yılının ilk döneminin bitmesine artık sayılı günler kaldı. Öğrenciler karne alarak 15 tatil olarak da bilinen sömestr tatiline başlayacak. Okullarda ikinci ortak yazılı sınavların da geride kalması ile öğrenci ve velilerin tatil tarihi araştırmaları hız kazandı. Peki, karneler ne zaman verilecek? 15 tatil ne zaman?

Okullarda 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemin sona ermesiyle birlikte karneler verilecek. 15 tatilde öğrenciler dinlenip ikinci dönem için enerji toplayacak. İşte, karnelerin verileceği tarih...

KARNELER NE ZAMAN VERİLECEK? Bakanlık takvimine göre, 22 Ocak-2 Şubat 2024'te yarıyıl tatili, 8-12 Nisan 2024'te ise ikinci ara tatil olacak. İKİNCİ ARA TATİL NE ZAMAN? 8-12 Nisan 2024'te ise ikinci ara tatil olacak. 11 Eylül 2023'te başlayan eğitim öğretim dönemi, 14 Haziran 2024'te sona erecek.

Üst Alt