• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

YÖKDİL sonuçları sorgulama ekranı 2024: YÖKDİL/2 sonuçları ne zaman açıklanacak?

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan YÖKDİL sonuçları sorgulama ekranı 2024: YÖKDİL\/2 sonuçları ne zaman açıklanacak? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 96 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı YÖKDİL sonuçları sorgulama ekranı 2024: YÖKDİL\/2 sonuçları ne zaman açıklanacak?
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

İtibar:

YÖKDİL sonuçları sorgulama ekranı 2024: YÖKDİL/2 sonuçları ne zaman açıklanacak?

Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL/2) sonuçları, sınava katılım sağlayan adaylar tarafından heyecanla bekleniyor. Kısa bir zaman sonra ÖSYM tarafından açıklanacak olan YÖKDİL/2 sonuçları, açıklandığı tarihten itibaren 5 yıl geçerli olacak. Peki, 2024 YÖKDİL/2 sonuçları ne zaman açıklanacak?

ZT297npY90yVBiBN94mmAg.jpg

2024 YÖKDİL/2 sonuçları için geri sayım başladı. Sınava katılım sağlayan on binlerce kişi, ÖSYM tarafından yapılacak duyuru sonrasında YÖKDİL sonuçlarını sorgulayacak. Peki, 2024 YÖKDİL/2 sonuçları ne zaman açıklanacak?
WLMbemJbhkyc1lwdDDlRdQ.jpg

ÖSYM tarafından yayımlanan 2024 sınav takvimi sonrasında, bu yılın ikinci YÖKDİL sonuçları için tarih belli oldu.Buna göre; YÖKDİL/2 sınav sonuçları 29 Ağustos'ta açıklanacak ve bu tarihten itibaren 5 yıl geçerli olacak.
7Zp102h4iEGtd5rSxtyx5g.jpg

Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecek.YÖKDİL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN
C8THly2QmU2HwzlNKjFNcA.jpg

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, adaylar, temel soru kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına, ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle 10 gün süreyle erişebilecek.Temel soru kitapçığının görüntüleme süreci, 21 Ağustos saat 23.59'da sona erecek.

Üst Alt